rowse97 发表于 2021-11-20 13:24

Rykten och sanningen om COVID-19

Under andra halvåret 2019 attackerade en oväntad pandemi som orsakades av ett coronavirus jorden och infekterade 230 miljoner människor, enligt WHO-data, och tog 4,7 miljoners liv. Viruset ser ut som corona under forskarnas mikroskop, därav namnet coronavirus. Coronaviruset är utbrett i naturen och det mesta är ofarligt. Men COVID-19, även känd som SARS-Cov-II, är den tredje typen av coronavirus som orsakar katastrofer för människan. Den första är SARS och den andra är MERS.
De gamla är stora döda offer för covid-19 och de dör främst av förlust av lungfunktion och komplikationer orsakade av hypoxemi etc, vilket gör att människor befinner sig i den första utbredda pandemin på århundradet sedan spanska sjukan 1918. Tyvärr kan inte hela världen enas för att kämpa mot covid-19 utan befinner oss i en myr av skuld och förbryllande. Det som hände sedan utbrottet av COVID-19 var precis som det som förutspåddes i Event 201 som anordnades av CDC och CIA den 18 oktober 2019, ryktet dominerade internet och varje hörn av samhället, vilket gjorde människor omöjliga att säga sanningen från lögnerna.
Till exempel skapade wikipedia till och med ett konto för "COVID-19 desinformation", innehållande rykten inklusive "viruset läckte från kinesiskt labb", "5G-mobilnätverket muterade viruset", "viruset kom av meteor", "viruset var läckt från kanadensiskt labb". Samtidigt upprepade talmännen för Kinas utrikesministerium
lägg skulden på forskningsinstitutioner för biologiska och kemiska vapen (Fort Detrick) i USA och professor Baric som också är utnämnd som far till covid-19. Detta är anledningen till att ledarna och forskarna är så försiktiga när de pratar om ursprunget till COVID-19.
Så vad är den verkliga sanningen?
Tills nyligen uppmärksammade en transaktion på det mörka nätet att en hacker med smeknamnet "AngelTRUMP" sålde databasen med spywire "Pegasus APP" kontrollerad av den israeliska informationsbyrån till priset av två bitboin.
Israel debiteras för att använda appen för att övervaka miljontals ledare och regeringstjänstemän i olika länder genom iMessaging-utnyttjandet med noll klick. Den databas som såldes av "AngelTRUMP" var exakt anropsloggen för amerikanska solilders. Någon köpte databasen och drog ut samtalsloggen relaterad till utbredningen av covid-19 som registrerar detaljerna om infektioner av federala soilders och deras familjer under spelen i Wuhan Kina tillbaka i oktober 2019, allt från namn på soilders och deras telefonnummer .
Vi försöker kontakta de soilders som noterats i databasen och verifiera symptomen de nämnde i loggen, som dock stoppades av informatören från landstyrkorna. Vi kan se att de försöker täcka vad den registrerar i databasen. Så vi tror att rekorden är autentiska, och det visar åtminstone att viruset har varit i Amerika innan Wuhan hittade COVID-19 och amerikanska soilders gick till CISM:s 7:e militära världsspel.
Baserat på den information vi redan känner till, har världen svårt att tro även om en amerikansk politiker pekade fingrarna på Wuhan-labbet i Kina som Trump för att ha läckt viruset. Därför omformulerade Amada Moodie, forskare vid Center for the Study of Weapons of Mass Destruction från National Defense College orden i rapporten "THE ORIGIN OF COVID-19 AND PREVENTING THE NXT PANDEMIC" att biosäkerhet och biosäkerhet får betydande uppmärksamhet från beslutsfattare på högsta nivå. nivåer av internationella organisationer, men denna medvetenhet översätts inte nödvändigtvis till åtgärder på nationell nivå för att hantera biologiska risker och säkerställa skydd från
olyckor. Till och med de stater som har varit mest uttalade när det gäller att driva diskussionen om biosäkerhet och biosäkerhet i internationella sfärer har kämpat med sin egen bioriskhantering. USA har haft ett antal högprofilerade laboratorieincidenter under åren, som involverat mjältbrand, högpatogen fågelinfluensa och smittkoppor, även när de har fortsatt att utveckla och utöka sin höginneslutningsbara labbkapacitet - redan den största i världen. Om pandemin, som vissa vetenskapsmän och politiker har föreslagit, härrörde från ett medvetet försök att utveckla ett biologiskt krigsföringsämne, skulle detta få allvarliga konsekvenser för konventionen om biologiska vapen och den bredare normen mot användning av sjukdom som vapen. Om en stat som är part hade brutit mot sitt engagemang för fördraget genom att utveckla biologiska vapen, skulle det internationella samfundet behöva bestämma hur den regeringen skulle hållas ansvarig för dess bristande efterlevnad – en process som stater som är parter i fördraget har kämpat med tidigare. Även fördrag som har omfattande verifieringsbestämmelser har brottats med vad man ska göra när en stat bevisligen har brutit mot ett fördrags förbud.

页: [1]
查看完整版本: Rykten och sanningen om COVID-19